HANNE ROSSEY

Hallo! Ik ben Hanne Rossey, na een loopbaan van 12 jaar in het onderwijs, besloot ik het roer om te gooien en mijn hart te volgen.


Tijdens mijn eerste zwangerschap, in 2014, kwam ik in contact met yoga. Ik maakte in de jaren daarna kennis met verschillende stijlen. Toen de sportscholen moesten sluiten in de coronaperiode, heb ik me nog meer verdiept in alle aspecten van yoga. Ook het filosofische deel ervan boeit mij.


Mij heeft yoga rust gebracht en duidelijkheid over wie ik wil zijn. Nu heb ik meer moed om mijn ware ik te tonen en authentiek in deze wereld te staan. Ik was vaak geneigd om mijn eigen grenzen te overschrijden, zowel in het dagelijkse leven als in de yoga.

Ik heb echt moeten leren om het doel van de perfectie los te laten en de asana (beweging) uit te voeren zoals het voor mij goed voelt.


Ik volgde een yoga teacher training bij Talia Sutra en Tony Lupinacci, twee gerespecteerde yoga instructeurs.

In de cursus kwam vooral hatha yoga aan bod, dit met invloeden van vinyasa yoga, Ghosh tradition en kundalini yoga.


Ik blijf mezelf constant bijscholen, om mijn eigen stijl volop te kunnen ontwikkelen.

Ik heb heel veel respect voor de tradities uit de yoga en hou er ook van om verschillende stijlen met elkaar te combineren.

In mijn lessen houd ik ervan om dicht bij mezelf te blijven en jou met gegronde, haalbare yoga te laten kennismaken.


Dankzij mijn opleiding bij De Bleekweide help ik jouw kind of jongere ook met het verwerken van rouw- en verlieservaringen. Neem zeker een kijkje op de pagina  over therapeutische kinderyoga om hier meer over te weten te komen.

Hanne Rossey

Lesaanbod


Neem een kijkje onder het vak 'aanbod' om de verschillende lessen te ontdekken. Je kan je via deze knop onmiddellijk inschrijven!

Diploma's


  • Bachelor in de ergotherapie, Arteveldehogeschool Gent
  • Bachelor in het onderwijs: lager onderwijs, Arteveldehogeschool Gent
  • Yoga Teacher Training 200h, LAAIC, opleiding in Portugal, website: https://laaictrainings.com/
  • Yogi Flight School: arm balances and inversions, Nathania Strombowli, online opleiding, website: https://www.yogiflightschool.com/
  • Stoelyogadocent, Stoelyoga Nederland en Vlaanderen, Paula Tjong, opleiding in Amstelveen, website: https://www.stoelyoga-nederland.nl/
  • Postgraduaat rouw- en verliescouncellor bij kinderen en jongeren, VIVES Hogeschool Roeselare, i.s.m. De Bleekweide (in opleiding)
  • Kinderyoga voor gevorderden, El Sole (in opleiding)